Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Барселона среща свой скорошен кошмар, който този сезон няма победа в Ла Лига

20 декември 2023, 09:24 часа • 4228 прочитания

Действащият шампион на Испания Барселона излиза днес срещу последния в класирането Алмерия в среща от 18-ия кръг на Ла Лига. Двубоят е едно от по-интересните събития за онлайн спортни залози в сряда, а каталунците очаквано влизат като абсолютни фаворити.

Барселона среща Алмерия, от който загуби миналия сезон

В Барселона обаче едва ли са забравили за последната си среща с Алмерия в края на февруари, когато допусна загуба като гост с 0:1, и то в сезона, в който стана шампион на страната. От началото на новата кампания обаче Алмерия се представя под всякаква критика и все още няма победа (17 мача - 0 победи).

Барселона

Каталунците трябва да наваксват изоставането си в Ла Лига

Барселона също има какво да подобрява в представянето си, като тимът изостава от отборите в челото. За днешния двубой букмейкърът efbet предлага 1.16 коефициент за победа на Барселона, 9.75 коефициент за равенство и 17.75 коефициент за победа на Алмерия.

Двубоят на "Камп Ноу" е добра възможност за атаката на Барселона да покаже огневата си мощ. За над 2,5 гола в срещата efbet дава 1.31 коефициент. Букмейкърът предлага и пазар Барселона да спечели първото полувреме и да бъде победител в крайния резултат, като ставката за това е 1.47.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес