Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-кратен шампион в Големия шлем на пътя на Джокович на Уимбълдън

07 юли 2023, 07:45 часа • 2355 прочитания

Рекордьорът по титли от Големия шлем Новак Джокович ще срещне сериозно предизвикателство в третия кръг на Уимбълдън. Ноле ще се изправи срещу трикратния шампион в Големия шлем Стан Вавринка, който е и сред най-опитните тенисисти в тура.

Джокович срещу Вавринка на Уимбълдън 2023

Вавринка загуби сет срещу аржентинеца Етчевери, но все пак стигна до мач с Ноле. Сърбинът пък бе безкомпромисен в първите си два мача от турнира в Лондон, като не даде нито един сет на своите съперници, с което и показа, че е готов да спечели титлата.

Новак Джокович

Може ли Вавринка да "спъне" Ноле към титлата на Уимбълдън?

Новак е големият фаворит за трофея на Уимбълдън и не е изненада, че влиза като абсолютен фаворит и срещу Вавринка. Букмейкърът efbet дава 1.04 коефициент за победа на Новак Джокович, докато за победа на Вавринка ставката е 18.00.

За "познавачите" на точни резултати efbet предлага и такива пазари за този вълнуващ мач. Очакванията са, че Ноле няма да има затруднения срещу Вавринка, но швейцарецът е способен да му измъкне сет. За победа на Ноле с 3:0 сета efbet дава 1.38 коефициент, а за победа с 3:1 сета - 4.10 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес