Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стажантската програма на Теленор започна

03 ноември 2020, 14:36 часа • 1483 прочитания

Стажантската програма на Теленор официално стартира. На 2 ноември беше поставено официалното начало на петото издание на стажантската програма Hub by Telenor, в която тази година участват общо 10 младежи.

Новите участници в програмата бяха посрещнати в компанията лично от главния изпълнителен директор Джейсън Кинг, както и от главния директор „Хора и култура“ Галина Чулева. Новите стажанти ще заемат позиции в различни бизнес направления, сред които „Маркетинг“, „Търговия“, „Финанси“ и „Технологии“.

“В тези динамични времена, когато много бизнеси в страната и по света изпитват може би едно от най-трудните предизвикателства, ние решихме да запазим стажантската си програма и дадем професионален шанс на младите хора в България. Това наше действие е доказателството, че двигател на успеха ни е постоянното инвестиране в екипа на Теленор, развитието и реализацията му. Стремежът да предоставяме ежедневно най-доброто за своите служители и клиенти е това, което утвърждава компанията ни като водещ избор за работодател в страната“, каза Галина Чулева, главен директор „Хора и култура“ в Теленор.

Повече от 600 младежи кандидатстваха за участие в тазгодишното издание на стажантската програма Hub by Telenor. Програмата дава шанс на 10 избрани участници да работят и да развиват професионалните си умения в реална бизнес среда.

Стажът в Теленор е с продължителност от 12 месеца, като в това време младежите получават ценен практически опит като част от екипите на проекти, развивани в компанията. В рамките на програмата за всеки стажант ще бъде изготвен индивидуален план за развитие, съобразен с реални бизнес и стратегически цели. По време на стажа участниците ще имат възможност да се включват и в различни инициативи, обучения и събития, подготвени специално за тях, те също така получават всички придобивки, достъпни за служителите на компанията.

За петте години на провеждането й в програмата са участвали над 50 стажанти, повече от половината от които са назначени на постоянен договор в компанията след приключване на стажа.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес