Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Революцията в онлайн търговията започва сега с NEXT BASKET

12 май 2023, 12:14 часа • 3641 прочитания

NEXT BASKET е новата софтуерна платформа, която ще революционизира начина, по който управляваме и развиваме онлайн магазини. Изградено от екип доказани експерти, това иновативно решение ще бъде официално представено през юли 2023 г.

Платформата на NEXT BASKET е създадена, за да улесни максимално е-търговците, като им предложи пълната гама от услуги и функционалности, необходими за развиването на успешен онлайн бизнес.

Сред основните предимства на NEXT BASKET са:

• 340+ вградени функционалности, подобряващи работата на онлайн магазина

• 90+ интеграции с различни софтуерни продукти и услуги

• 125+ платени и безплатни услуги

• Собствени складове (планирани за октомври 2023 г.)

• Интегрирана ERP система

• Фулфилмънт складов софтуер и иновативният модел: „Бизнес без служители“.

NEXT BASKET предлага експресно създаване на напълно функционален електронен магазин в рамките на 72 часа, 24/7 техническа поддръжка и персонален консултант. Това позволява на онлайн търговците да се фокусират върху растежа на бизнеса си, докато експертите се грижат за всичко останало.

Сигурността е от съществено значение, и затова NEXT BASKET гарантира, че партньорските данни са защитени от хакерски атаки. А денонощната поддръжка в Help Point и персоналният асистент са сред ресурсите, осигурявани от компанията, които помагат на е-търговците да управляват своя онлайн бизнес безпроблемно.

За да улесни прехода към новата платформа и да позволи на партньорите да се запознаят с нейните възможности, NEXT BASKET предлага 3 месеца безплатен пробен период. Това дава възможност на клиентите да определят дали този модел е подходящ за тях, преди да се ангажират с дългосрочно сътрудничество.

В заключение, NEXT BASKET е платформа за онлайн магазини, която предоставя цялостно 360-градусово решение за управление на онлайн бизнес. С многообразието от услуги и функционалности, които надвишават очакванията за стандартна търговска платформа, партньорите могат да разчитат на ефективни инструменти, които ще им помогнат да станат лидери в своята индустрия както на местно ниво, така и в още 28 държави в Европа.

За да научите повече относно иновативния български стартъп и как създадената от амбициозния му екип софтуерна платформа може да Ви помогне да създадете и управлявате успешен онлайн бизнес, посетете: www.nextbasket.com

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

Официалният старт на продажбите се очаква през юли 2023 г.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес