Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Доброто е в Добрич със Загорка на 24 август в парк "Свети Георги"

15 август 2023, 16:25 часа • 10971 прочитания

На 24 август в парк "Свети Георги" в Добрич ще се състои дългоочакваното събитие на Загорка - "Доброто е в Добрич". Местни музиканти ще се погрижат за доброто настроение на всички, а за разхлаждане ще има студена Загорка Специално. От компанията отдават специална почит към историята на Добрич, пускайки лимитирана серия бутилки и кенове с етикети, посветени на различни забележителности в града.

И понеже един град става истински жив благодарение на хората в него, събитието в парк "Свети Георги" цели да събере жителите и гостите на града и заедно с тях да покаже, че доброто е навсякъде, стига човек да иска да го види. Страхотен графит пък ще бъде изрисуван специално за събитието, за да краси града дълго време.

Новата лимитирана серия на бирената марка цели да подкрепи културния туризъм и да покаже, че в България има много и различни красиви места за откриване и посещение. За да насърчи "Доброто е навсякъде", през месец юли Загорка облагороди локации в градовете Силистра, Велико Търново и Плевен, за да се превърнат в място, където хората могат да се събират и да споделят добре прекарано време заедно с техни близки и приятели.

Събитието "Доброто е в Добрич" на 24 август е с ВХОД СВОБОДЕН и започва от 19 ч., а всички можете да поканите своите приятели в официалния ивент във Facebook.

Actualno.com, както и екипът на "България на длан" също ще бъдем там, за да се забавляваме заедно. Очакваме ви!

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес