Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодията, която се влюбва за броени часове

21 август 2021, 07:43 часа

Сред зодиакалните знаци има такива, които се влюбват твърде бавно и други, които непрекъснато се влюбват и разлюбват.

Една е обаче зодията, която постоянно усеща пърхащите крила на пеперудите в стомаха си. Дори самата тя няма обяснение как е възможно човек да изпита толкова силни чувства за толкова кратко време.

Днес ще ви разкажем малко повече за истинските късметлии в любовта, които не спират да се носят върху розови облачета и да бъдат оградени от сърчица.

Водолей

Да, тази зодия умее да се влюбва за броени секунди. На Водолея не му е нужно да види или чуе твърде много, за да усети трепет и вълнение. Представителите на зодията винаги са над нещата, те имат свои светове и не обичат да ходят по твърдата земя.

4 зодии, които обичат да бъдат сами

Те са артистични, необикновени, странни и вълшебни. Винаги са облечени в загадъчност. Ако попитате Водолей как се влюбва толкова бързо, навярно отговорът му няма да задоволи любопитството си. Твърде вероятно е дори да не получите такъв.

Представителите на зодията обичат до полуда и се раздават изцяло, ако някой успее да открадне сърцето им. Те нямат нищо против да обичат дори двама души едновременно. Всичко при тях е толкова необикновено, че останалите зодии могат само да им завиждат.

Водолеят е щастлив, защото сърцето му винаги е обвито с любов.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес