Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са родени да бъдат шефове

28 февруари 2021, 07:45 часа

Всички мечтаем да развием собствен бизнес и сами да си бъдем шефове или поне да заемем ръководна позиция в желаната сфера за развитие. Разбира се, това трудно може да се случи, ако не сме положили усърден труд през годините и не сме преследвали неистово целта си. Представителите на тези 5 зодии обаче, са с вродени лидерски качества и те безспорно са родени да бъдат шефове. Дали това ще се случи - зависи единствено от тях!

Овен

Овните могат да бъдат шефове за пример, ако успеят да притъпят своята раздразнителност и твърдоглавие. Една от характерните негативни черти за представителите на тази зодия е постоянната нужда да доказват своята "правота" на всяка цена и желанието всичко да се случва според техните нагласи и очаквания. Авторитетни личности, които излъчват необходимия респект и действат с твърда ръка. Не се спират пред нищо и са безскрупулни, когато става дума за бизнес.

Лъв

"Царят на животните" е роден да бъде шеф. Не обичат да изпълняват чужди заповеди и винаги се опитват да действат по свой начин. Понякога те излъчват прекомерна самоувереност, която не винаги е подплатена с необходимите качества. Това обаче, не ги спира да преследват целите си и да действат като истински хищник на пазара. Те трудно се доверяват и са много мнителни. В случай, че спечелиш благоразположението им, не забравяй, че във всеки един момент можеш да го загубиш. Те постоянното ще изпитват верността ти. Предадеш ли ги веднъж - превръщаш се във враг за цял живот и връщане назад няма!

Скорпион

Скорпионът е олицетворение на фразата "шеф-гадняр". Взискателни и избухливи. В никакъв случай не си помисляй да му посочваш грешките. Това ще бъде фатално за теб и "адът ще се стовари на главата ти". Не приемат съвети, но за сметка на това обичат да ги хвалят и да ги дават за пример. Те са работохолици и въпреки всичко не се страхуват, че могат да загубят работата си, защото вярват, че са незаменими!

Козирог

С рогата напред, но не и в бизнеса! Те определено знаят как да правят бизнес и умеят да постигат забележими финансови успехи. Не се страхуват от работа и знаят как да използват пълния потенциал на своите работници. Грижат се за тях и вярват, че тайната на успеха е в

колективната работа. Неговата задача е да разпредели правилно задачите на подчинените си и да се погрижи за ефективното им изпълнение.

Везни

Балансираното поведение е типично за "шефовете Везни". Те рядко ще избухнат и никога няма да си позволяват да ви сринат със земята. Ще ви дадат шанс да поправите грешките си и да се поучите от тях. Разбира се, няма да позволят да им се качите на главата, но винаги са готови да изслушат чуждото мнение и дори да обсъдят ситуацията в търсене на най-доброто решение за всички страни.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес