Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които НИКОГА не следват правилата

15 януари 2021, 08:40 часа

Нека си признаем - харесваме хората, които не следват правилата, а понякога дори тайно им симпатизираме. Антигероите са донякъде на почит. Разбира се, не говорим за злодеите, а за тези, които хем се борят на страната на доброто, хем понякога трябва да прескочат границата на утвърдените правила, за да си свършат работата. В тази статия сме разгледали зодиите, които не обичат да следват наложените правила и догми, а да творят свободно и да дадат пълна свобода на своята креативност. 

Стрелец

Стрелците не обичат правила, често те ги смятат за глупави, старомодни и неработещи. Често, те пътуват много и научават много за различни култури и религии и могат да използват това знание в тяхна полза.

Овен

Овните са над правилата. Те разбират защо те са необходими, но често смятат, че не се отнасят точно за тях.

Близнаци

Близнаци са прекалено умни за повечето правила. Те намират начини да се промушват през тях, за да направят това, което искат.

Риби 

Риби и правила – хахахаххаха! Не вървят ръка за ръка. Риби просто не разбират нуждата от правила – в океана няма такива неща. Освен това, не можете да казвате на Риби какво да правят – те правят това, което искат и усещат.

Съгласни ли сте с нашия списък? Споделете мнение в коментарите. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес