Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които не могат да живеят без клюки

04 юни 2021, 23:15 часа

За някои хора клюките са като въздуха и не могат да живеят без тях. Ето кои са те.

Близнаци (21 май - 21 юни)
Близнаците обичат да клюкарстват, може да се каже, че клюките са тяхната стихия. Те буквално хващат всеки слух в движение и след това го обсъждат с всеки, който има желание да ги изслуша.

Представителите на този знак са напълно обсебени от мисълта, че имат контрол над всяка информация. Те дори не осъзнават до какви последствия водят клюките.

Рак (22 юни - 22 юли)
Раците не просто обичат да клюкарстват. За тях клюките са мощно оръжие, на което разчитат за постигане на конкретни цели: понякога за лична изгода, а друг път за отмъщение. Представителите на този знак ясно знаят какво и кога да кажат, за да извлекат максимална полза от ситуацията. Те фино и ловко прецакват другите с лъжи.

Везни (23 септември - 22 октомври)

На пръв поглед Везните изглеждат коректни и деликатни. Но всъщност клюките не са нещо необичайно за тях. Представителите на този знак често правят нереални изводи за другите и съответно разпространяват невярна информация за тях.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)
Скорпионите обикновено не клюкарстват. Това е под тяхното достойнство. Но когато решат да разрушат напълно нечия репутация, те атакуват опонента си, разпространявайки неверни слухове за него. 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес