Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които най-често изневеряват

06 май 2021, 07:45 часа

Близнаци

Близнаците държат първенството по флирт сред зодиите. Те са една от най-общителните зодии. Те обичат да са винаги в компанията на хора. Могат да разговарят с часове на различни теми. Енергични са, обожават срещите с нови хора и умеят да се забавляват. По тези и още много други причини Близнаците са обаятелни и привлекателни за околните. Те лесно откриват обект, към когото да насочат вниманието си, а често и нещо друго, тъй като флирта доста добре им се отдава. 
Любопитната натура на Близнаците ги подтиква да опознават и изучават другите. Те се интересуват от това да бъдат харесвани. Това ласкае егото им. Често заради това и трудно устояват на изкушението. Невинаги е от липса на любов. Просто природата им е такава. Лесно губят интерес и го търсят на друго място.Измежду всички зодии на зодиака може би най-вероятно ще изневерят Близнаците.

Стрелец

Стрелците са известни с това, че са много потайни. Те са майстори на лъжата и дори да се усъмните в тях, ще намерят начин да ви разубедят. Една от най-негативните черти на Стрелеца е неговата нечестност. Ако го хванете в лъжа трябва да имате едно наум, че тя не е единствената.
Тази зодия е хладнокръвна, спокойна и обрана в поведението си, дори когато крие нещо. Обикновено отричат вината си докрай. Може дори да ви обяви за луди в стремежа си да се защити и да отклони вниманието от изневярата.

Везни

Везните са двойствен знак. Те да майстори в това да заблуждават хората и може да са в няколко връзки едновременно с години. Доста представители на зодията са манипулативни по природа и обикновено не поемат отговорност за действията си, защото вярват, че всичко, независимо дали е добро или лошо, се слуша с причина. 

Риби

И Рибите, както Близнаците и Везните, са двойнствен знак. Забраненото е интересно и ги привлича, а с розови очила тревата винаги изглежда по-красива – именно затова Рибите са способни да изневеряват.
Рибите пазят измамата, заключена с десет катинара. Те се придържат към правилото: не трябва да се споделя с никого – нито свои тайни, нито чужди. Те изпитват наслада от забранената интрижка, но от лъжата – се тормозят.

Мирела Данева
Мирела Данева Отговорен редактор
Новините днес