Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които като магнит привличат негативната енергия

22 декември 2023, 11:05 часа

Астрологията със своите зодии разглежда положителни и отрицателни енергии, които възприемат различни знаци. Водните и земните знаци, като Рак, Скорпион, Риби, Телец, Дева и Козирог, се считат за по-лесно податливи на отрицателни влияния. Тези знаци обикновено биват възприемчиви и податливи, което ги прави склонни към интровертност и реакции на външни влияния.

Според астрологията има както положителни, така и отрицателни зодиакални знаци. Това обаче не означава, че някои зодии са добри, а други лоши. Трябва да се подчертае фактът, че всеки зодиакален знак има както положителни, така и отрицателни черти. Както е и при хората, всъщност.

Последното Пълнолуние за 2023 ще бъде Златно за тези зодии!

Вижте кои са 6-те зодиакални знака, които лесно се поддават на отрицателните емоции:

  1. Телец - Телецът се представя като реалист, но под влиянието на отрицателната енергия става циничен и токсичен. Разбирането на влиянието на отрицателните емоции е ключово за поддържането на здравословни взаимоотношения.
  2. Рак - Негативната енергия при представителите на този зодиакален знак е самонасочена и понякога те се чувстват недостойни от щастието и успеха. Тяхната негативна енергия може да се отрази върху отношенията и отговорността към тях.
  3. Дева - Девите, обичайни критици на себе си, могат да изразяват негативност и към другите. Важно е за тях да разпознаят и спрат ненужните негативни мисли. Девите понякога са хиперкритични и да се нахвърлят върху някого, без това да е необходимо. Ако се научат да разпознават какво правят, те ще ще спрат да се занимават с безполезни негативни мисли. Ако обаче това не се случи, Девите ще продължат да вредят на себе си.
  4. Скорпион - Скорпионите изпитват интензивно своите емоции и често се борят да ги контролират. Техните променливи настроения и експлозивни реакции могат да произлизат от отрицателни енергии. Доста често нещата вървят добре и са наред, но въпреки това представителите на този зодиакален знак се чувстват неспокойни.
  5. Козирог - Козирозите се чувстват уморени и трудно комуникират с околните. Обвити във вътрешни проблеми и негативни чувства, те изпитват трудности в общуването и подкрепата към другите и често нямат достатъчно енергия, за да бъдат опора на някой в нужда.
  6. Риби - Рибите са склонни да търсят самота, когато усещат отрицателни емоции. Важно е да бъдат внимателни към продължителните периоди на изолация и как това може да влияе върху тях. От време на време да си сам не е никак лошо нещо, но когато това продължава прекалено дълго време, не е здравословно, особено за чувствителна зодия като Рибите.

3 зодии ще преживеят голям финансов успех в края на декември 2023 г.

Разбирането и управлението на отрицателната енергия може да помогне на зодиакалните знаци да поддържат баланс в живота си и да избегнат токсично поведение.

Ралица Солакова
Ралица Солакова Отговорен редактор
Новините днес