Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодии, които никога не могат напълно да се отърват от бившите си

19 юни 2022, 23:00 часа

Без значение колко токсичен може да бъде бившият, някои хора просто не могат да се отърват от тях. Понякога бившите партньори се вкопчват във вас като пиявица, отказвайки да се пуснат или да продължат напред. Това може да бъде много дразнещо и пагубно за вашето индивидуално израстване, защото да позволите на бивш да доминира над вас, може да бъде доста обезпокоително.

Астрологията ви помага да разберете най-дълбоките аспекти на вашата личност, като ги сравнявате с дванадесетте астрологични зодиакални знака. Тук са изброени зодиите, които никога не могат напълно да се отърват от бившите си.

1. Телец

Трудно им е да пуснат някой, когото обичат. Те не влизат лесно във връзка, но когато го правят, инвестират всичко от себе си. За тях е много трудно да забравят за бившия си. Това оставя Телците с разбито сърце.

Кои ЗОДИИ са родени за флирт и кои за сериозна връзка

2. Везни

Те са много добросърдечни хора, които могат да си върнат бившия, ако той изпадне в пристъп или зарони крокодилски сълзи. Те не могат лесно да разграничат истинските и фалшивите, така че бившият им може да се възползва от тях по-късно. Те не могат да се отърват от своята симпатична личност.

3. Риби

Бившите им продължават да се връщат, защото не могат да се наситят на Рибите. Този зодиакален знак е много обичлив, умен и много интуитивен. Те са страхотни във взаимоотношенията. Затова бившите им съжаляват, че са ги напуснали и се опитват да се съберат отново с тях. Някои почти успяват, но Рибите са много внимателни със сърцата си. Те няма да позволят на никого да го нарани лесно.

Тези зодии са много ТРУДНИ за връзка

4. Дева

Ако им се даде втори шанс, те се опитват да поправят грешките си. Девите знаят, че въпреки че постигат съвършенство във всички аспекти на живота, те не могат да го постигнат във взаимоотношенията. Затова упорито се опитват да накарат бившия си да ги разбере и да се съберат отново. Всичко, което искат, е втори шанс за връзката.

5. Рак

Те се депресират много, когато някой се раздели с тях. Те не могат да се откъснат от бившия си, освен ако не получат надежда или втори шанс за връзката. Те дават приоритет на любовта от най-висок ранг и са много грижовни, подкрепящи и любящи към всеки. Има голям шанс да си върнат бившия сякаш нищо не се е случило.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес