Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Знаците от вселената които не забелязвате

07 юли 2021, 16:04 часа

Вселената никога не спира да ни изпраща знаци, които да ни напомнят или да ни предупреждават за различни неща. Ние обаче или не сме запознати с тях, или не им обръщаме внимание.

Понякога дори ги игнорираме съвсем съзнателно.

Кои обаче са тези знаци?

Честото губене на вещи

Един от най-известните знаци, които показват, че предстои промяна или че наше желание се сбъдва е честото губене на вещи. Със сигурност ви се е случвало нещо да се изпари от нищото в нищото.

7 знака от съдбата, че ще ви се случи нещо много хубаво

Изпитвате вътрешно спокойствие

Мечтаете и си пожелавате нещо конкретно отдавна и изпитвате абсолютна сигурност, когато си мислите за него? Това е ясен знак, че то е по пътя си към вас и е съвсем близо.

Повтарящи се цифри 

Това също е известно сред хората, които вярват в силата на вселената. Ако все по-често ви се случва да виждате повтаряеми числа (независимо дали на часовника или някъде другаде около вас) като 00:00, 11:11, 22:22, 12:34 и тн., се усмихнете и си поемете дъх - успехът лети към вас.

Чести неприятни ситуаци

Поредиците от злополучия, които се превръщат в циклични, е предизвикателство и въпрос от вселената към вас: "Въпреки всичко, все още ли си по своя правилен път или ще позволиш на натрупаните обстоятелства да те разсеят?" Не се давайте, най-тъмно е преди изгрева!

Как да четете уликите на съдбата

Хората около вас

Представете си, че отдавна мечтаете и търсите начин да започнете свой собствен бизнес и случайно се срещате с някой познат (или не), който ви казва: "Много ще ти отива да си отвориш книжарница. Роден си за това!" Това е очевиден вселенски знак.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес