Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Златен скункс за Трайчо Трайков, той го счупи (ВИДЕО)

11 ноември 2016, 12:26 часа

"Господари на ефира" продължи традицията си да връчва "Златен скункс" на кандидатите за президент, които обещаха да отидат на балотаж, но не успяха. Поредният скункс отиде за Трайчо Трайков.

Любопитното е, че това е трети "Златен скункс" за Трайков. Този път обаче той отказа да го вземе, като дори го счупи с вратата на колата си и го изхвърли. Боби Ваклинов не се отказа и се впусна да го преследва по софийските улици, но така и не успя да му го връчи.

Припомняме че през април 2011 година Трайков взе първия си скункс. Eнергийният министър тогава предизвика голям хаос, като каза, че уволнява шефа на НЕК Красимир Първанов, защото подписал документ, който според Трайков не трябвало да подписва. Но се оказа, че не той, а вицепремиерът Дянков решава кой и какво да подписва.

Година по-късно получи и втория, след като Борисов му поиска оставката. Тя бе поискана от премиера, след като се провали бизнес форум в Катар и на сбирката не дойде нито един катарски бизнесмен, въпреки че там кацнаха 103-ма представители на български фирми. Бойко Борисов даже заяви, че докато външният министър се потил на бавен огън заради провала, икономическият министър се пекъл на плажа.

Явно третият скункс е дошъл в повече на Трайков и той отказа да го вземе.

Вижте ВИДЕО от преследването на Трайков!

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес