Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо зодиакалните знаци се свързават с токсични партньори, без да разберат

07 февруари 2022, 09:20 часа

1. Овен

Вие бързате прекалено много. Докато забележите първите предупредителни знаци, вече ще сте заформили връзка с този човек.

2. Телец

Мразите да сте сами, бързо се привързвате към хората, които харесвате. Следователно, най-вероятно съвсем умишлено ще игнорирате всички алармени звънци, които ви предупреждават, за да избегнете евентуална раздяла.

3. Близнаци

Подценявате себе си и затова винаги се радвате, ако някой прояви интерес към вас. В началото дори не осъзнавате, че този човек не е подходящ за вас. Просто хлътвате на  мига.

4. Рак

Обичате самата идея за любов. Толкова сте отчаяни за романтична връзка, че ще игнорирате всички предупредителни знаци, надявайки се вашето щастие да продължи възможно най-дълго.

5. Лъв

Жадувате за внимание. Ако някой се отнася добре с вас и ви обръща вниманието и отделя от времето си за вас, вие ще игнорирате всичко останало, наслаждавайки се на своята „моментна слава“. Дори не допускате, че това може да е напълно измамно.

6. Дева

Обичате да помагате на другите и да давате съвети. Когато забележите проблем, го приемате като тест, защото наистина вярвате, че можете да промените другия човек. А в действителност проблемът е изцяло ваш.

7. Везни

Виждате само доброто в другите хора. Толкова сте съсредоточени върху красотата на околните, че никакви алармени сигнали не ви предизвикват да се безпокоите за себе си. Не бъдете толкова лековерни.

8. Скорпион

Разбирате, че имате свои собствени недостатъци, поради което смятате, че би било несправедливо да съдите другите хора за техните лоши навици и поведение твърде строго. На практика, обаче трябва да сте по-сурови и категорични.

9. Стрелец

Вие сте оптимист. Виждате техния неизползван потенциал в други хора и се фокусирате върху това кои биха могли да бъдат те, а не кои са сега. Това не е особено далновидно поведение.

10. Козирог

Прекалено сте строги към себе си и обвинявате само себе си за чуждите постъпки и грешки. Мислиш, че ти си проблемът, а не някой друг. Приемете, че няма идеални хора и всеки, който греши, трябва да си понесе отговорността.

11. Водолей

Мразите скучни и досадни ситуации. Понякога бъркате токсичността с насладата. Замислете се. Това ли е животът, който търсите?

12. Риби

Вие сте типичен човеколюбец. Но в усилията си да направите другия щастлив, забравяте да мислите за собственото си щастие. Никога не поставяйте някой друг пред себе си! Той няма да го оцени.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес