Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо не трябва да излизате с 20 години по-възрастен мъж?

12 март 2023, 20:00 часа

Помислете добре, преди да възлагате сериозни надежди на този мъж, с който имате голяма възрастова разлика, и да правите дългосрочни планове - това е изпълнено с разочарование, убито самочувствие и загуба на време.

Защо? Ето основните причини:

Първа причина: почти всички мъже, които търсят връзки с млади момичета, имат синдром на Пигмалион – това е явление в психологията, което привлича вниманието.

Втората причина: житейският му опит е много по-голям. И в това има не само плюсове, но и големи минуси.

15 знака, че е подходящ/а за сериозна връзка

Едно момиче винаги ще бъде водено, тя трябва да се адаптира към начина на живот на партньора си. Веднага след като мине периодът на „бонбонения букет“, ще дойде осъзнаването, че хората на тази възраст не променят навиците си и имат богат опит в убеждаването. Бавно, но сигурно такива двойки започват да живеят начина на живот на възрастното поколение, където няма място за забавление на младите.

Третата причина: хората от различни поколения могат да се забавляват за кратко време, освен това разликата престава да бъде трогателна, но започва да напряга и дразни. Неразбирането е навсякъде, като се започне от любимата ви музика, завършвайки с приятели и начини за релаксация.

Четвъртата причина: емоциите на мъжете в такива двойки се проявяват само в тяхната ревност, защото всеки млад мъж автоматично се възприема като съперник. В други аспекти ще има пълно спокойствие, няма да има отговор на преживяванията на момичето: за мъжете с опит всички момичешки проблеми ще изглеждат като глупости. Отначало той ще се преструва, че съчувства, а след това ще започне да казва, че това не е нещо, за което си струва да си хабите нервите.

Няколко признака, че вашата връзка ще има успех

Петата причина - здравословни проблеми

Често момичетата, започвайки да изграждат отношения с възрастни мъже, не са готови за факта, че след 10-15 години любовникът им ще се интересува повече от лечението на подагра и простата. И на първо място ще бъде почивка в санаториум с пълно лечение, вместо почивка в курортите на екзотични страни.

И това далеч не са всички причини - животът с много по-възрастен мъж до себе си често да не изглежда по мед и масло. Едната причина може да е в периода на влюбването с възрастен джентълмен. Той внимателно претегля всички плюсове и минуси на тази връзка, защото вече вижда всички неудобства на такъв съюз.

А вторият е в развод: тя е на 33, той на 52, оженени преди десет години, имат дете на седем години, къщата е пълна, но няма женско щастие. Тя изглежда добре, занимава се със спорт, има отлична фигура, пълна със сила и енергия, темпераментът все още е о-хоо, което не може да се каже за съпруга й ...

Въпреки това, има плюсове в такава връзка, но, за съжаление , има много повече минуси. Ако решите да имате такава връзка, задайте си въпроса: можете ли да живеете щастливо с постоянни компромиси?

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес