Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо не бива да се влюбваме в хора от тази зодия?

08 юли 2021, 19:15 часа

Никога не се влюбвайте в Овен, защото никога няма да премълчи ваш недостатък или грешка. Когато грешите, ще ви го каже. Когато се ядоса, ще вика на вас. Няма да държи на вашето удобство, а на своето собствено.

Никога не се влюбвайте в Овен, защото винаги ще мисли първо за себе си. Може да изглежда егоистично, но в действителност хората от тази зодия просто се обичат. Знаят какво заслужават и никога няма да позволят на някой да ги изневери.

Никога не се влюбвайте в Овен, защото бързо се уморява от всичко. Не иска да ходи в един и същи ресторант седмица след седмица и да гледа един и същ филм всеки път. Харесва забързаният живот, заседяването и еднообразието плашат Овена.

Никога не се влюбвайте в Овен, защото хората от тази зодия ще бъдат изключително честни с вас. Повечето хора си служат понякога с „благородни“ лъжи, но само те казват истината. И въобще не им пука колко трудно ти е да го чуеш.

Никога не се влюбвайте в Овен, защото ще ви изтласка от зоната ви на комфорт. Винаги иска да опита нови неща - заведения, храна, приключения. Иска да изследва света. Иска да види всичко, което може да се види и да опита възможно най-много неща.

Никога не се влюбвайте в Овен, защото никога нищо не им е достатъчно. Те винаги искат повече. Повече внимание. Повече привързаност. Още целувки. Те никога не са доволни. Те са в безкрайно търсене на щастие.

Никога не се влюбвайте в Овен, защото обича да прави неочаквани, спонтанни неща. Ще ви се обади в два часа през нощта, за да ви каже, че отива на пътуване или че е решила да се гмурка. Овните са смели и обичат екстремни неща.

Никога не се влюбвайте в Овен, защото ще ви подлуди с прилив на емоции. Когато е щастлив, не спира да говори. Когато е тъжен, няма да може да стане от леглото си. В чувствата на Овните няма „златна среда“ и всяко тяхно настроение се проявява изцяло.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес