Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Законът на привличането - как да манифестираме мечтите си?

22 юли 2021, 15:15 часа

Лао Дзъ ни учи да внимаваме с мислите си, защото те се превръщат в нашите действия.

Идеята, че привличаме това, което излагаме, очевидно съществува още от древни времена.

Работата със закона на привличането, за да проявите мечтите си, може да звучи просто, но всъщност включва внимателно намерение, действие и доста работа.

Каквото повикало, такова се обадило е много точно по отношение на манифестирането - дори и да не го осъзнаваме. Винаги „привличаме“ позитивност или негативизъм въз основа на енергията, която отделяме сами. 

Каква символика носи първата буква от ИМЕТО ти?

„Всички сме като магнити, които едновременно отразяват и привличат това, което държим в мислите си“, обяснява духовният автор Шанън Кайзер.

Разбира се, само позитивното мислене и вярата няма да сбъднат мечтите ви. Трябва да вложите и труд.

Какво не е манифестирането?

Законът на привличането означава да живеете в съответствие с целите си и да предприемете необходимите стъпки, за да ги съживите.

Например, ако целта ви е да избягате един маратон за по-малко от четири часа, все пак трябва да влезете във форма и да полагате грижи за тялото си точно през месеците преди състезанието. Оттам наслояването върху някои положителни мантри и визуализации може допълнително да подсили вашата цел с Вселената.

Как да манифестираме правилно?

1. Визуализирайте

Визуализацията е мощен инструмент за превръщането на идея или желание в реалност. Можете да си представите мислено бъдещето, което искате, или да го въведете във физическия свят, като го нарисувате или изпишете на хартия.

2. Бъдете благодарни

умишлено фокусиране върху нещата, за които сте благодарни, може да покани повече изобилие в живота ви.

3. Изговаряйте мечтите си на глас

Друг начин да извадите желанията си от главата си и да ги вкарате във физическата реалност е да ги изкажете на глас. Събудете се и заявете на глас на Вселената: „Бих искал човека X“. Това е особено добра и лесна практика, ако тепърва започвате.

Каква символика носи ДЕНЯТ, в който си роден

4. Следете за знаци от вселената - синхронности

Синхронностите са онези значими „съвпадения“, които изглеждат леко чудотворни. Ако синхронностите, свързани с целта ви, продължават да се появяват (обратно към примера за маратона - може би моделът маратонки, с които бягате се появат по билбордове или виждате някой друг да ги носи), вероятно това е знак, че сте на прав път.

Най-важното при всяко положение е да сте напълно убедени, че нещата, за които мечтаете, са вече ваши и вие ги заслужавате. Както че сте и благодарни за тях. Независимо какъв метод използвате, ако изпитвате тези чувства, манифестирането за вас ще работи.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес