Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За една по-усмихната сутрин в офиса с чаша ароматно кафе в ръка (ВИДЕО)

17 април 2018, 09:06 часа

Повечето от нас дори не могат да си представят да започнат деня си без него. Опияняващият му аромат е способен да събуди сетивата ни максимално, а вкусът му да ни накара да преглътнем горчивия факт, че уикендът е изчезнал безследно, пак е понеделник и отново сме на работа.

Именно затова, за да направим сутрините си по-усмихнати и ароматни, в офиса на нашата медийна група - Webground, залагаме на хубаво кафе, което поддържа доброто ни настроение през целия работен ден. И понеже всички сме различни и предпочитаме различни аромати и вкусове, залагаме на кафемашина за единични дози, предоставена ни от Spetema. С нея всеки може да избере това, което предпочита, без да се налага да се съобразява с вкуса на колегата си.

Нашите приятели от Athlon, които се помещават на долния етаж пък, предпочитат смляно на момента кафе, от което автоматичната машина приготвя божествената течност.

Всеки, който обича кафето, знае, че от завладяващия му аромат ни дели натискането на едно копче на кафемашината. Именно там се ражда магията, на която сме подвластни през целия ден.

Как приготвяме кафето в нашия офис - вижте във видеото!

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес