Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Връзката между два СКОРПИОНА е истински кошмар. Ето защо!

31 декември 2021, 15:30 часа

Изключително чувствителен и необичайно наблюдателен, Скорпионът е най-интригуващият знак в зодиака. Някои може да кажат, че интуицията на Скорпион е несравнима, освен може би от друг Скорпион. Следователно може да се предположи, че те са в най-добрата позиция да се приемат и обичат един друг. Въпреки това, когато два Скорпиона решат да създадат връзка, това може да се окаже истински кошмар. Ето защо:

Те са склонни да се конкурират в рамките на връзката

Отношенията обикновено протичат гладко, когато и двамата партньори работят в екип. Въпреки това се появява чувство на вражда, когато има разногласия между двамата. Когато са във връкзка, двама Скорпиони са склонни да се състезават с партньора си за доминиращата позиция във връзката. Тъй като и двамата обичат да контролират, те са склонни да бъдат враждебни, в случай че не получат това, което търсят.

Много остава неизказано помежду им

Макар че може да се грижат много един за друг, може да очакват другият безмълвно да разбере, когато партньорът му е разстроен. Скорпионите са интензивни и страстни, но са склонни да прекаляват с мисленето, когато са разстроени. Ако и двамата се надяват другият да чете мислите, те може никога да не изразят проблемите си и просто да размишляват в неловко мълчание.

Тяхната притежателност и подозрителен характер превръщат съюза в токсичен

Тази двойка може да бъде изключително притежателна един към друг. Те също така ще жадуват да знаят всичко, което се случва с партньора им, без да оставят свободно пространство във връзката. Докато здравословният интерес е положителен аспект, такава степен на контрол може да бъде токсична. Следователно взаимното недоверие може да разруши тази връзка.

Докато двамата индивиди под този знак биха били страстни и ще се разбират на по-дълбоко ниво, те имат потенциала да бъдат необикновени приятели един на друг. Въпреки това, една връзка би изисквала от тях да бъдат много по-либерални един към друг и прощаващи, отколкото обикновено са готови да бъдат.

 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес