Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Връзката между Дева и Рак е по-стабилна от всички останали. Ето защо:

20 декември 2021, 17:55 часа

Макар че зодиакалната астрология не е точна наука, се смята, че когато афинитетът между два звездни знака е голям, прекрасна връзка може да бъде създадена. Точно това е причината  Ракът и Девата да създадт любяща и чиста връзка. Когато са влюбени, тези двама души са склонни да се сближават и да се отдадат напълно един на друг. Ето каква е причината  за това:

Ракът се стреми да подхранва своя любим

Като чувствителен воден знак, Ракът се стреми да се грижи и подхранва партньора си. Докато някои знаци смятат, че влюбеният Рак е вкопчен, има други, които нямат нищо против допълнителното внимание. Земният знак Дева е склонен да се наслаждава на това, тъй като това ги кара да се чувстват много сигурни.

Вниманието на Девата към детайлите и педантичния характер радва Рака

Много знаци обичат да хвърлят предпазливост на вятъра, когато сте влюбени. Въпреки това, Ракът не е един от тях, те търсят лоялен и последователен партньор. Девата от друга страна обръща голямо внимание на детайлите и щателно планира всичко в живота си. Този организиран поглед върху живота харесва Рака и помага за изграждането на среда на доверие между двамата.

Нито един от двамата не се отклонява от ангажимента

Любителите на Рака са притеснители на зодиака и трябва да бъдат успокоени, тъй като много от тях имат ниско самочувствие. Увереният партньор Дева може да им помогне с този елемент, като им предложи ангажираност и любов, които заслужават. Тъй като нито един от двамата не се отклонява от обвързване в грижовна и подхранваща атмосфера, двамата развиват трайна връзка.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес