Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Урокът, който всяка зодия трябва да научи през ноември

04 ноември 2020, 10:46 часа

Овен

Ще трябва да се научите да живеете в настоящето, особено когато е толкова несигурно и тревожно. Спрете да се опитвате да правите планове за месеци наред. Няма нищо лошо в организираното ежедневие, но не и ако несбъдването му ви кара да се чувстват разочаровани. А пък в крайна сметка, не можете да контролирате неща, които не зависят от вас.

Телец

Разберете, че хората понякога имат нужда просто от слушател, някой на чието рамо да поплачат и не винаги се нуждаят от съвет или рицар в бляскави доспехи.

Близнаци

Ако ви е трудно да се отпуснете и да се насладите на момента, не сте сами. Понякога е адски трудно да натиснете бутон "пауза" в ума си, но не спирайте да опитвате и спрете да се тревожите.

Рак

Въпреки че се грижите за своите близки повече от всичко друго, не можете да допуснете вашите собствени нужди да паднат "извън борда". Няма да можете да бъдете там за другите, ако не се грижите за себе си.

Лъв

Винаги ви е било страх от уязвимостта. През ноември се опитайте да бъдете открити и истински, защото това ще позволи на хората около вас да ви се доверяват и да споделят с вас своите емоции, а и вие да споделяте вашите.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес