Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ужасен карък - рибар закачи на въдицата си достойнството на гол плувец

29 август 2016, 13:53 часа

Когато мъж, плуващ гол в езеро в Бавария, усетил странно и болезнено придърпване на „долния етаж“, се огледал и видял рибар на брега на водоема, той му извикал: „Не дърпай!“. Така германското издание The Local започва репортажа си за един хем смешен, хем доста страшен за потърпевшия случай.

Неприятната ситуация е станала факт в езеро, близо до Аугсбург, което по принцип е известно място за плуващи нудисти. В случая мъжът, чието име не се споменава, първоначално помислил, че е закачил някакво подводно растение. Бързо обаче осъзнал, че ситуацията е по-драматична и че мъжкото му достойнство е закачено на рибарска кукичка. След като извикал към рибаря, плувецът доплувал до брега и чак там станало ясно колко е сериозно положението – пенисът му бил изцяло пронизан от кукичката, която нямало как да бъде извадена в полеви условия.

Пострадалият мъж отразал кордата от въдицата и отишъл право в спешното отделение. За щастие лекарите му помогнали, като се оказало, че няма да има сериозни физически последствия.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес