Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Твоето мото за пролетта според ЗОДИЯТА – Втора част

25 март 2022, 23:00 часа

Везни

Уравновесени, умерени и спокойни. Везните винаги играят ролята на балансьор между спорещите страни. Често това им създава излишни главоболия, крадейки от времето и енергията им. За да са здрави и спокойни тази пролет, Везните трябва да следват мотото „Осигурявам само собствената си уравновесеност“. Трябва да не губят енергия в разрешаване на чужди спорове.

Скорпион

Дързък, мнителен, отмъстителен. Скорпионът трудно се доверява, никога не прощава и винаги отмъщава. Понякога изчаква с години, за да нанесе решителния удар и да възтържествува справедливостта, но никога не пропуска да го направи. Мотото му за пролетта е войнствено и крайно като самия него: „Ще съжаляват заблудилите ме“. Не, не ви съветваме за започвате война с всички, които някога са ви послъгали, но огледайте приятелите си и отсейте истинските от лицемерните и използвачите. След това се разплатете с вторите и продължете спокойно напред.

Късмет и щастие постоянно преследва тези 3 зодии още от раждането им

Стрелец

Стрелците винаги постигат целите си, мерникът им е точен, а усилията – всеотдайни. Стремежът към успех обаче ги изтощава, поставя на втори план красивото в живота – семейството, залезите, изгревите, почивката, усмивката. Добре е да се откажат от някои по-незначителни цели, за да освободят време за себе си и нещата, които обичат. Това ще ми донесе отмора, спокойствие и уравновесеност. Мотото за Стрелците през пролетта е просто: „Усмихвам се.“

Козирог

Кариеристи, стремящи се към постове и израстване в кариерата, Козирозите често пренебрегват почивката, семейството си, празниците, а това прави живота им сив и скучен. Тази година обаче Козирозите са се отдали на живота и пренебрегват служебните задължения за сметка на забавленията. Това може да им изиграе лоша шега в службата. Мотото за пролетта е неприятно, но ценно: „Не мога, трябва да работя“. Оставете щурите купони за лятото и отметнете колкото можете повече работа, докато все още е студено и неприятно за разходки.

Водолей

Свободолюбивият и независим Водолей не обича да споделя времето и тревогите си с другите. Той предпочита собствената си компания пред шумната тълпа и никога не натоварва околните с проблемите си. Предпочита да ги решава сам. Това понякога го прави да изглежда саможив в очите на околните, което е далеч от истината. Водолей просто следва своето мото: „Всички прекрасни неща са усамотени и свободни като мен“.

Риби

Рибите тази година следва да проучват внимателно водите, в които плуват. Очакват ги интересни събития и от тях зависи какъв ще е краят им – добър или не толкова. Време е да заплуват срещу течението, да напуснат своите води, да отговорят на предизвикателствата в живота, да се изправят срещу страховете си, да избягат от рутината, да опитат нещо ново. Мотото им е също толкова красиво: „Обичам, плача, смея се, изпробвам. Аз просто живея.“

Валентина Атанасова
Валентина Атанасова Отговорен редактор
Новините днес