Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това ще са най-опасните дни през декември. ПАЗЕТЕ СЕ!

24 ноември 2021, 14:14 часа

Декември месец е подготвил за нас и няколко опасни дни, в които много трябва да се пазим и да внимаваме. Астролозите са категорични, че през тези няколко дни от месеца човек трябва да е разумен и внимателно да премисля нещата, които прави или говори.

Ето кои ще са опасните дни на месец декември:

• 4 декември – Пълно слънчево затъмнение;

Възможно е на този ден да се случи нещо кардинално във вашия живот, но не е гаранция, че ще бъде положително, затова трябва много да внимавате. Очаква се това пълно слънчево затъмнение в знака на Стрелец да се отрази най-неблагоприятно върху сферата на финансите. Астролозите съветват в този ден да не се правят важни покупки, нито да се сключват сделки, от които зависи бъдещето ви.

• 11 и 25 декември – Венера в съвпада с Плутон;

Срещата на Венера с Плутон се очертава да бъде доста опасно явление. Отразява се най-вече на любовта и общуването. Възможно е да изпитате трудности, докато общувате с колеги, приятели, а дори и хора от семейството си.

Вижте почивните дни през 2021 година

• 19 декември – Венера става ретроградна;

В този ден е твърде вероятно да сте лишени от желание за каквито й да е било промени, свързани с вас самите. За ваше щастие денят е неделя, което значи, че можете да се отдадете на мързелуване и да прекарате по-голямата част от него в леглото. Не е изключено обаче да се разпалят конфликти в семейството ви, затова не бързайте да казвате неща, които не мислите.

• 29 декември – Преход на Юпитер към Риби.

Хората ще се чувстват некомфортно на този ден. Творческите натури ще се почувстват не на мястото си и ще усетят потребност да си поемат глътка въздух и да се откъснат от рутината, която до преди ден не им е била проблем. Не рискувайте, защото може да се окаже, че е било напразно.

Бъдете много внимателни през тези дни на декември месец. Пазете себе си и близките си хора!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес