Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това ще са НАЙ-ОПАСНИТЕ дни от септември. Бъдете много внимателни!

10 септември 2021, 12:40 часа

Запомнете, че не всички дни са благоприятни, колкото и да ни се иска това. Има такива, които са положителни, но има и такива, в които имаме усещането, че целият свят се стоварва върху плещите ни.

Понякога просто се случва нещо, което успява да разруши цялата енергия и да промени случващото се.

Не е казано, че ще претърпите фиаско, но все пак проблемите няма да ви подминат в такива дни. За предпочитане е обаче да сте максимално организирани и да се фокусирате върху хубавите неща от живота. Ако се заредите с положителна енергия, ще ви е много по-лесно да преминете през трудностите.

Ето и кои ще са дните през септември, в които трябва да носите положителната си нагласа с вас:

10 септември

Да, на този ден няма да се чувствате особено щастливи и пълноценни. Хората ще се чувстват така, като че ли силите им са ги напуснали. Плановете им ще са осуетени и няма да имат желание за нищо.

11 септември

В този ден ще усетим странно чувство, че в любовта нещата не вървят към добро. Възможно е да изпитваме недоверие и засилена ревност. Ако от скоро сте във връзка, то бъдете подготвени за разпад. Според астролозите за предпочитане е двамата партньори да прекарат колкото се може по-малко време заедно на този ден, ако искат да съхранят добрите взаимоотношения.

Кои са 5 – те вълшебни дни през СЕПТЕМВРИ

15 септември

Това е денят, в който най-осезаемо ще се усеща дисхармонията и дисбаланса. Повечето хора ще поемат рискове, без да се замислят за евентуални загуби. Внимавайте, защото на 15 септември е много вероятно да се върнете към лошите си навици.

21 септември

Тогава луната е пълна и тя ще бъде в знака на Овен, което значи, че денят ще е много опасен. Останете у дома, ако имате възможност, и се занимавайте с най-обикновени неща.

27 септември

Подгответе се за финансов недоимък. Не е желателно да правите никакви скъпи покупки. Имайте предвид, че емоционалното ви състояние няма да е стабилно, но това не трябва да се превръща в предпоставка да харчите безразборно.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес