Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топ 5 на най-нещастните зодии

20 януари 2022, 11:25 часа

Успешна кариера, стабилно финансово положение, щастливо семейство и прекрасни приятели - всеки мечтае за това. Но не всеки успява да го постигне. 

Каква е тайната на успеха? Според астролозите отговорът на този въпрос е в наталната карта на всеки човек. Например, на някои знаци им е много трудно да реализират целите си. Неслучайно астролозите ги определят като най-нещастните представители на зодиакалния кръг. Ето кои са те.

Рак

Представителите на този знак изобщо не умеят да планират живота си, което е основната причина за всички неприятности, с които се сблъскват. Раците предпочитат да се скрият в „черупката“ си, отколкото да решат възникналите проблеми. Те действат спонтанно, на базата на моментни желания и подобна стратегия ги превръща във вечните губещи.

Но въпреки всичко това, Раците имат удивително високо самочувствие. В случая това по-скоро е негатив,  защото те не допускат критики по свой адрес. Затова често действат необмислено, което води до неприятни последици за тях.

Дева

При Девите ситуацията е по-различна. Представителите на този знак привличат провали, само когато откажат да „погледнат истината в очите“. Често техните нереалистични изисквания и очаквания стават причина за разочарованието им от другите и това може да ги накара да изпаднат в депресия.

Друго отрицателно качество на Девите е нежеланието да следват призива на сърцето си. Те предпочитат конкретностите и следователно пропускат милиони възможности за успех.

Козирог

Проблемът на всички Козирози е присъщият им консерватизъм. Хората, родени под тази зодия, много дълго мислят, преди да решат да преминат към действие. Освен това те винаги разполагат с „идеален план“, отклоняването от който приемат за истински грях.

Ако някой ден Козирозите искат да променят живота си към по-добро, те трябва да започнат от себе си. Например, да се опитат да бъдат по-толерантни и мобилни.

Водолей

Постоянно преследван от неуспехи е и Водолеят. Има много причини за това, но в основната е желанието му да живее в приказен свят.

Водолеят има навика да идеализира хора и събития. За да спрат да бъдат заложници на фантазиите си, представителите на този знак просто трябва да се изправят лице в лице със сериозните проблеми.

Риби

Рибите са много по-щастливи в живота от останалите зодии в този списък. Основната причина за неуспехите им се крие единствено в постоянната им апатия. На представителите на този знак често им се струва, че Вселената ги е лишила от приятни изненади, а съдбата им е подготвила много препятствия. Това, разбира се, не е вярно.

Достатъчно е Рибите да се научат да не страдат без причина и всичко около тях ще заблести в ярки цветове.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес