Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топ 5 на най-непоносимите шефове в зодиака

29 януари 2021, 14:54 часа

Астролозите разкриха кои 5 зодии са най- ужасните шефове. Ето как да намерите подход към тях.

5-то място: Овен

Ексцентричните и емоционални представители на огнената стихия бързо постигат повишение в службата. Те изискват безусловно подчинение от служителите си. Ако сте достатъчни мъдри и не им противоречите, можете да разчитате на отлични взаимоотношения с тях.

4-то място: Телец

Представителите на тази зодия са готови да пробият стена, за да постигнат перфектни резултати. За съжаление прекомерното усърдие ги тласка към депресия, така че Телецът често е придирчив към подчинените си. Само креативни и изобретателни хора успяват да впечатлят шефа Телец.

3-то място: Близнаци

Шефовете на Близнаци отделят много време за срещи и преговори. Подгответе се шефът от този знак да ви затрупа с „иновативни“ идеи, които само ще забавят изпълнението на вашите задължения. Успокойте се, това няма да продължи дълго. Близнаците бързо губят интерес и скоро ще насочат интереса си към друг служител.

2-ро място: Рак

Въпреки емоционалността си, Раците са мъдри лидери, но е трудно да се намери подход към тях. Искате ли да бъдете включени в белия списък и да получавате корпоративни бонуси? Просто станете добър изпълнител. Лидерите на водната стихия не обичат да губят енергия за демонстрации и скандали.

1-во място: Лъв

Шефовете от зодия Лъв често изискват от служителите си да изпълняват  извънредни задачи. Освен това с личен пример те показват, че е възможно да се постигнат идеални резултати - достатъчно е да има желание. Рядко губят самообладание, но ако не успеете да се справите с възложената задача, по-добре бягайте далече от Лъва. Поговорете с него, едва след като се успокои. 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес