Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ТОП 5 женски намека, които мъжът никога няма да разбере

03 март 2024, 12:11 часа

В опит да спечелят мъжа, когото харесват, жените измислят различни трикове, за да привлекат вниманието му и да разберат за своите симпатии. Въпреки това, мъжете не улавят всички намеци на жените.

Предлагаме ви ТОП 5 смислени женски намека, които мъжете няма да оценят, защото просто няма да разберат.

Една жена се доверява на мъж с лични истории

Говорейки за трудни моменти от миналото си и травматични събития, а понякога и споделяйки тайни желания, момичето се надява да покаже, че се доверява и прави крачка към сближаване. Мъжът най-вероятно ще възприеме нейното признание като просто желание да говори и нищо повече.

Женски навици, които дразнят мъжете

Жената отговаря незабавно на съобщенията на мъжа

Тя се стреми да покаже, че цени вниманието му и цял ден не прави нищо друго, освен да чака той да й пише. Въпреки това е малко вероятно тя да постигне желания ефект, тъй като много мъже, напротив, са отблъснати от прекомерната настоятелност.

Една жена си плаща за среща

И понякога тя щедро се отнася към мъжа. С такъв благороден жест тя се опитва да демонстрира съчувствие и желание да помогне, очаквайки той да оцени постъпката й.

Напразно. Най-често мъжете тълкуват това поведение като обвързване с феминистки настроения и освен това бързо свикват с такава щедрост.

5 знака, че жената е готова да си легне с мъжа

Жената се интересува живо от делата на мъжа

Много жени са готови да слушат своя кавалер с часове, буквално да гледат в устата му с предани очи, дори и да не разбират абсолютно нищо от това, за което говори. Дамата сякаш показва по този начин, че е изцяло потънала в неговите интереси.

Но човек няма да види никакъв подвиг в такова поведение и следователно няма да може да го оцени. В такава ситуация той ще възприема своя спътник като обикновен събеседник, с когото може да обсъжда неотложни въпроси.

Една жена се обижда, ако мъж говори с друга

Като нацупи живописно устни и издаде негодуванието си с целия си вид, дамата се надява да покаже колко важен е един мъж за нея.

Не трябва да очаквате покаяние и съчувствие от мъж - просто недоумение, тъй като той е сигурен, че не е направил нищо осъдително. Мъжът дори няма да си помисли, че подобно поведение може да нарани сърцето на жена, която му се е доверила.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес