Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топ 3 най-приятелските зодиакални знаци

08 февруари 2021, 11:20 часа

Всички имаме щастието да сме заобиколени с добри приятели. Някои са ни по-доверени, а други са с нас само за компания "на маса" и знаем, че не може да разчитаме на тях за друго. Пожелаваме ви да имате повече от първите, а втората категория да спре да съществува в даден момент. Вижте кои са трите най-приятелски настроени зодиакални знаци: 

Рак

Те искат хората да се чувстват сигурни и свободни да се изразяват свободно. Въпреки че са чувствителни и могат да реагират силно на нещо, което е казано, това обикновено е краткотрайно. Те не се страхуват да се приближават до хората и дават топлина, което привлича другите.

Риби

Рибите имат склонност да бъдат емоционални, но съпричастността им все още триумфира в това, за което другите ги познават. Те имат необичайна способност да накарат другите да се чувстват разбрани и приети - и тъй като им е приятно да помагат на другите в техните борби, те се улесняват възможно най-лесно. 

Везни

Те излъчват доброта и гостоприемство и са огромни социални пеперуди. Съчетани с тяхната силна неприязън към конфликтите и склонността да избягват повечето конфликтни ситуации, те се считат далеч от заплаха или заплаха.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес