Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ТОП 10 най-значимото филмово шоу за годината в САЩ с премиера по FOX Life

25 октомври 2016, 09:48 часа

Тoзи октомври, традиционно сред най-трудно поносимите месеци от годината, на който може да съперничи само ноември, всъщност ще бъде месецът на една ободряваща и много обещаваща премиера на сериал. На 27 октомври от 22,00 часа по FOX Life ще имаме възможността да гледаме история, която прави света едно по-добро място, само защото без помощта на тайни детективи, извънземни или мистериозни похитители ще държи вниманието ни много серии напред и ще ни напомни, че преди всичко правенето на сериали е можене, което не зависи от степента на ефектите, които са вложени в него.

"Това сме ние” е сериалът, който американският TV Guide поставя безапелационно в ТОП 10 на най-значимите ТВ шоу програми за сезона на 2016-2017 година. Вероятно причината за това е, че “Това сме ние” (в оригиналното си заглавие – “This is us”) не повтаря нито една от познатите парадигми на американските сериали и не прилича на нито едно шоу, което познаваме от малкия екран. Сериалът успява да концентрира вниманието на зрителя, разказвайки старата и добре позната приказка за любовта, семейството и живота по задълбочен и емоционален начин със средствата на добрата режисура и отличната актьорска игра.

“Това сме ние” поставя загадки, разказвайки история за живота на няколко души, родени на един същи ден, чиито съдби се преплитат в сложни отношения и връзки. Манди Мур, която познаваме по-скоро като певица, доказва, че и в амплоато на актриса се представя повече от добре: тук тя е млада майка, женена за героя на не по-малко популярния Майло Вентимиля. Те са само част от преплитащите се сюжетни линии, които включват още жена, бореща се със свръх тегло, успял бизнесмен, опитващ се да се справи с тъмните сенки на миналото, и известен актьор, търсещ себе си.

По какво си приличат всички те и какво ги свързва? Дали всички хора си приличаме в щастието си, но се разливаме по болките си?

Запазете търпение до 22:00 часа на 27 октомври, когато по FOX Life ще бъде излъчен премиерният епизод. Емоционалният трейлър вече е натрупал милиони гледания в интернет, превръщайки сериала в едно от най-очакваните телевизионни събития на годината.

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес