Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Типовете съседи, които всички имаме

04 юли 2021, 23:10 часа

Нека видим кои са класическите типове съседи, които можем да намерим в една панелна кооперация. Някои от образите ще са ви до болка познати, а част от действията им са в определен период на годината. Вижте за какво говорим: 

1) Господин "Кисело зеле в тоалетната" 

Във всеки един блок (за жалост) има поне по един човек, който изсипва саламурата на киселото зеле в тоалетната след като измие бидона. Добрата новина е, че се измирисва сравнително бързо, но докато това се случи сме подложени на един малък ад, който трябва да изтърпим. А киселото зеле НЕ лекува коронавирус!

2) Вечният ремонт 

Всички имаме онзи съсед, който сякаш ремонтира 24 часа, 7 дни в седмицата и през цялата година. От апартамента му се чува вечно тракане, дупчене, къртене, удряне и редица други "приятни" шумове, които са свързани с ремонт. И какво толкова ремонтира, мислят си другите - Ривиерата не е в България!

3) Неплащащият такса

Има хора във всеки един вход, които просто отказват да платят месечната такса за входа и се опитват да живеят на гърба на другите. Никой не обича тарикатите, които се опитват да минат тънко, обаче някак те все се множат

4) Мастър шеф 

Искрено се надяваме да нямате съсед, който да готви по начин, който вмирисва и вашия апартамент. Случвало ни се е и от опит знаем, че е ужасно. Скара, яхния, боб чорба - каквито се сетите аромати могат да завладеят апартамента ви. 

5) Вечният купон 

След господин "Вечен ремонт" имаме и господин "Вечен купон". Това са хора, които постоянно усилват музиката, канят гости и въобще правят парти нон-стоп. Сънят за тях е мираж, но за жалост, това означава, че и за вас трябва да бъде. И обикновено лечението за такива хора е в живота им да се появят деца!

Това са нашите класически примери за съседи, които всички имаме или сме имали. Ако не сте целили на такива ви пожелаваме никога да не се налага да ги срещате. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес