Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези зодии ще разбият сърцето ви

18 декември 2020, 08:45 часа

Някои от зодиите са изключително непредсказуеми в любовта и остават загадка за партньорите си. Ето кои са знаците, от които трябва да се пазите, защото ще разбият сърцето ви.

Овен

Ако Овенът усети нещо „нередно“ във връзката (и това се случва често), той ще се впусне в измяна без колебание. Не го интересува дали ще ви нарани или не.

Овенът не вярва на сълзи. Ако е замислил нещо, той ще направи и невъзможното да го осъществи.

За представителите на зодия Овен фразите от рода на „нека опитаме отново“ и „дай ми още един шанс“ не съществуват. Тези хора никога не правят компромис, не само в любовта.

4-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО СА БИЛИ ПРЕДАВАНИ НАЙ-МНОГО

Близнаци

Ако имате връзка с Близнаци, трябва да приемете факта, че те имат вродена склонност да флиртуват по всяко време и навсякъде. Това може да ви ядоса, но нищо не можете да направите. Дори и Близнаците някога да са искали да се променят, те просто не могат да го направят.

Флиртът е второто име на Близнаците. Ако връзката ви не е съвсем сериозна, измяната е почти 100% сигурна. Представителите на този знак просто не успяват дълго да се задържат на едно място и бързо губят интерес.

Везни

Везните винаги претеглят нещо - както в живота, така и в любовта.

Дори и да решат да започнат сериозна връзка, това може да се окаже доста досадно за тях. В края на краищата в един момент те решават да се оставят на течението, а малко по-късно променят мнението си.

Ако сте обвързани с Везни, добре е да знаете, че е възможно никога да не разберете дали изобщо имате връзка или не.

Водолей

Представителите на зодия Водолей са непредсказуеми. Те обичат приключенията и забавленията. Водолеите са склонни към изневяра и без дори да се замислят ще ви съблазнят и след това ще изчезнат без никакви обяснения.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес