Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 5 зодии винаги са готови да ви подкрепят и помогнат

01 юни 2022, 21:10 часа

Не винаги житейските цели, които човек си поставя са осъществими. Това важи и за всекидневно възникващите задачи, които по една или друга причина се оказват недостижими. Каква е реакцията на потърпевшите в този случай? Част от хората започват безкрайни оплаквания, заявявайки, че „не им върви“, но не са малко и тези, които посрещат хладнокръвно „малките неудачи“ и се адаптират спрямо обстоятелствата. Според Зодиака втората група хора почти сигурно са между представители на следните 5 зодиакални знаци: Водолей, Риби, Близнаци, Рак и Везни, което е обосновано от специфичните им характеристики, а именно:

1. Водолей

Водолеите са със самочувствие на новатори докато използват растящата лавина от разнообразни новости, за да реализират откриващите се при това възможности. Винаги оптимисти, те се ръководят от принципа, че „няма начин да няма начин“ – стремежът им е, увеличавайки обема на познанията си, да си осигурят участие в настоящи или/и бъдещи вълнуващи събития. При това са напълно лоялни спрямо околните, търсейки консенсус по парливите въпроси.

Кои зодии стават за добри съпрузи?

2. Риби

Рибите се държат мило, грижовни са към близките си и лесно се приспособяват в заобикалящата ги социална среда. Благоразположени, те желаят да са полезни според възможностите си и е изключено да проявяват себичен егоизъм. Самокритични и доверчиви, Рибите принципно не търсят от околните вина за житейските си неудачи. Същевременно са готови винаги да плуват напред „по течението“, за да търсят наново и наново верния път в живота.

3. Близнаци

Поради лесната си адаптируемост Близнаците са изключително приятни за общуване и често се оказват „душата на компанията“. Те са любознателни, умни, бързомислещи и проявяват спонтанна енергичност да опознаят колкото се може по-добре света. Добронамерността им „бие на очи“, така че лесно печелят верни приятели. Приемат философски промените колкото и болезнени да са те и няма да навредят преднамерено на недоброжелатели. Сговорчиви са, но човек трябва да внимава да не се отметнат безпричинно просто защото са си такива по природа.

Кои са вашите най-добри приятели според зодията ви?

4. Рак

Раците са грижовни, мили и предани същества. За тях е неотменно правило да не разочароват по какъвто и да е начин близките си, включително и да не им се окажат в тежест. Имат и интуицията кога да отстъпят, за да поддържа необходимия емоционален баланс. Надарени са с изключително въображение, което им помага да посрещат гъвкаво промените без да възпрепятстват когото и да е било.

5. Везни

Везните са изключително комуникативни и дипломатични, като искрени добронамерени слушатели се стремят да вникнат в гледната точка на събеседника, готови са да отстъпят само и само да се постигне хармонична безконфликтна ситуация – просто, защото ненавиждат допълнителното нагнетяване на напрежението. При това е възможно да се подадат на страничните внушения и да действат не в полза на интересите си.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес