Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 5 зодии са най-устойчивите на СТРЕС и напрежение

03 юни 2022, 22:02 часа

Съвременният живот става все по-напрегнат – резултат от микса на разнообразни фактори, което прави реален риска за огромна част от хората да са подложени все по-често на рискови ситуации, генериращи у тях стрес и несигурност. Разбира се, отделните индивиди реагират различно, попадайки в стресови ситуации – за едни това е волево предизвикателство да се справят успешно, за други,  това вещае психически срив и невъзможност да реагират адекватно на пораждащите стрес събития. Изненадващо на пръв поглед, класификацията на хората, според податливостта им на стреса, зависи от техния зодиакален знак. Според Зодиака, 5 са зодиите, представителите на които са в състояние да премислят трезво действията си, оставайки спокойни и уверени, попадайки в различни по степен стресови ситуации. Ето кои са те.

Козирог

Козирозите са изключително подходящи за контакти с тях на всяко ниво при възникване на продължителни стресови ситуации, тъй като в такива случаи проявяват учудващи мъдрост, последователност и търпение, опитвайки се да излязат целенасочено от трудните ситуации, доколкото това зависи от техните действия и в почти всички случаи това им се отдава!

От Водолей до Овен: Зодиите, които винаги са под стрес

Дева

Аналитичността и подредеността у Девите им позволява да насочват с вещина енергията на околните, за да постигнат оптималната организация на съвместни действия и управление на комплицирани процеси. При това положение е естествено те, от една страна, да не проявяват излишни емоции при стресови ситуации, а от друга – да „разреждат“ атмосферата, давайки точните съвети или/и указания в трудните моменти.

Телец

Друг „земен знак“ е Телецът, чиито представители са спокойни, уравновесени и със стабилна психика. Телците са наясно, че колкото по-изненадващо и по-силно са изложени на стрес, толкова по-самоуверено и настойчиво трябва да действат, за да се справят с проблемите, независимо от тяхната обезсърчаваща сложност. Те действат интелигентно, умно и със завидно хладнокръвие, така че допускането на грешки е сведено до минимум.

5-те зодии, които са супер УСТОЙЧИВИ на напрежение и стрес

Водолей

Водолеите са едни от най-добре информираните хора, което им позволява да преценяват приближаването на ситуации, които да се превърнат в стресови. Това им позволява да бъдат психически стабилни да не приемат случващото си твърде лично и е гаранция, че ще потърсят възможно най-правилното решение. За тях е естествено да вдъхват с поведението и съветите си кураж на близки и колеги да превъзмогнат трудните стресови ситуации.

Везни

Везните са мъдри и уравновесени, което им позволява да се справят по един наистина елегантен начин, когато се окажат в състояние на стрес. „Разковничето“ е да балансират поведението си и да внесат хармония в действията си, при което и да не изглеждат стресирани пред околните. Везните винаги се опитват да вникнат дълбоко в ситуациите, търсейки балансиран изход, а ако това се окаже непосилно, то го приемат без паника, с мъдро достойнство.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес