Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 3 ЗОДИИ вярват в ЧУДЕСА

11 март 2021, 13:29 часа

Няма нищо лошо в това да вярваме в приказки и чудеса. Именно това ни зарежда с позитивизъм и ни прави по-добри и по-щастливи хора.

А и да не забравяме, че по този начин отглеждаме детското в себе си и оставаме настрана проблемите, които всеки зрял човек има.

Някои от зодиите обаче са по-наивни и по-чистосърдечни от други. Те вярват в чудеса и нямат нищо против понякога да проявяват инфантилност.

Ето кои са те:

Водолей

Водолеите са една от зодиите, които винаги вярват и ще вярват в чудеса. Те са толкова чисти и сърцати, че няма как човек да ги вини. Освен това, не се захласват чак до такава степен, че да вредят на себе си и трезвата си оценка за реалността.

5-те зодии, на които ще се случват ЧУДЕСА през 2017 г.

Дева

Девите също вярват в приказки, различни вселени и чудеса. Те обаче, за разлика от Водолея, се опитват да убедят и останалите да вярват в това. Не винаги им се получава и понякога изпитват известно разочарование от това, че хората са толкова дръпнати и тесногръди.

Девите обаче не смятат да изневерят на принципите си и за тях важи правилото, че колкото повече човек се откъсва от сивото ежедневие, толкова по-щастлив ще бъде животът му.

3-те зодии, които е добре да имате в живота си

Лъв

Лъвовете често създават свои измислени сценарии и дълбоко вярват във всичко онова, което не е реалност. За тях няма невъзможни неща. Повечето от представителите на зодиака са убедени, че съществуват извънземни, самодиви, Дядо Коледа, Феята на зъбките и прочие.

Наивни по детски, те са истински очарователни, когато се опитват да убедят останалите, че чудеса съществуват и ние възрастните трябва да вярваме в тях, ако искаме да ни се случат.

Усмихвайте се и гледайте на света от време на време през розовите очила така, както го правят именно тези 3 зодии!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес