Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тенденции за есен 2023: Какво да добавите към гардероба си?

17 септември 2023, 11:08 часа

Ако търсите стилни артикули, които могат да се комбинират в много визии, разгледайте списъка ни по-долу, защото много модерни момичета вече са ги закупили.

Есента е точното време да попълните гардероба си с нови и стилни неща, защото навън вече не е толкова горещо, че да можете да носите само леки рокли и можете да си позволите многопластови визии, пуловери и различни опции за обувки.

Все пак, трябва да откроим пет неща, които ще бъдат особено популярни през тези три месеца и можете да ги комбинирате в много тоалети.

Якета

Ако все още нямате висококачествено голямо яке, време е да му обърнете внимание в магазина. Такова нещо, особено ако е изработено от добра и стилна материя, може да се носи с рокли, поли и всякакви панталони. Якето е идеално и за хладно време и ще изглежда добре с голямо палто.

5 пролетни модни тенденции за април и май, с които ще сте оригинални

Раирани костюми

Вече имаше такава тенденция през 2000-те, така че, както виждаме, модата се върна. Въпреки това, сега такива костюми са станали по-свободни и гъвкави. Можете да носите раиран костюм абсолютно навсякъде: училище, работа, бизнес среща и на разходка. Ето защо, ако решите да купите такова облекло, то наистина ще ви служи вярно.

Широки дънки

Най-после освободете краката си от тесните и вземете удобни и свободни прави дънки. Такива панталони ще бъдат по-универсални, ще подчертаят фигурата ви и ще направят талията ви по-тънка, а ако сте момиче с широки бедра, тогава такъв модел няма да фокусира вниманието върху тях.

Никога не допускайте тези модни грешки и ще изглеждате винаги стилно, където и да се намирате

Дънкова пола

Това е още едно нещо, което се върна при нас от средата на 2000-те и е просто прекрасно, защото такава пола пасва идеално на много фигури и е универсално нещо, което може да се носи с бяла риза. Също така, такава пола ще ви служи дълго време и можете свободно да я носите както през зимата с ботуши, така и през есента със стилни балерини или мокасини.

Ярка чанта

Най-добрият начин да направите външния си вид по-интересен е да добавите ярък аксесоар към него. В този случай добра инвестиция е качествена чанта с интересен дизайн или цвят. Такова нещо ще ви радва дълго време и ще се превърне във връхната точка на много визии.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес