Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тайните на вечната младост: каква е причината за стареенето?

03 февруари 2021, 09:06 часа

Повече от половината успех в поддържането на младостта и здравето зависи до голяма степен от начина ви на живот. Не от гени или от финансови възможности, а от това как спите, какво ядете, какво обичате.

Най-важното е мотивацията, защото ако няма мотивация, няма желание да бъдеш красива. Обикновено, когато едно момиче се омъжи и роди дете, тя наддава и се изоставя не толкова, защото са настъпили някои хормонални промени, тя просто губи мотивация.

Обратното, свободната дама в активно търсене иска да бъде красива, иска да се представи, да погледне другите и да се покаже - това е напълно нормално. Ако няма любим човек, няма флирт, няма например някакъв атрактивен треньор във фитнеса, ако няма човек, заради когото искате да опитате, сякаш няма мотивация, пише nur.kz.

Следователно мотивът е най-важното. Затова формулирайте тази мисъл: за какво, за кого трябва да бъдете красива?

Важен момент е мястото на пребиваване. Забелязали ли сте, че когато отидете в някое крайградско място или курорт, там сте толкова добри, колкото винаги?

Но когато се върнете в родния си град, целият този блясък изчезва, целият този тен, еластичност и красота изчезват.

Също така трябва да обърнете внимание на работата си. Обикновено работещите жени, които през цялото време орат, изглеждат с 10 до 20 години по-възрастни от връстниците си.

Ето защо е много важно да оптимизирате работното си място, да делегирате отговорности и често да се питате: "Колко ми харесва това?"

Следващата точка е здравословният начин на живот. Колкото по-възрастни ставате, толкова повече трябва да се доближавате до темата за здравословния начин на живот. Разбира се, без фанатизъм.

Често изразеният здравословен начин на живот прави хората още по-възрастни, хората стават отслабнали, слаби и изтощени от глада си.

Говорим за един вид средно разбиране за здравословен начин на живот, тоест без фанатизъм.

Колкото по-възрастен става човек, толкова по-голям заложник на здравословния начин на живот трябва да бъде. И това се отнася за абсолютно всичко - количеството сън, качеството и количеството храна, престо на чист въздух, спортните тренировки и т.н.

Няма нищо по-добро от храната, приготвена по спокоен и любящ начин. И разбира се, добра почивка. В идеалния случай трябва да успеете да откраднете 3-4 дни в месеца и да отлетите някъде за промяна на обстановката.

Е, и накрая, вземете котка или куче. Собствениците им по-рядко страдат от стрес и високо кръвно налягане. Бъдете здрави, млади и красиви по тяло и душа!

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес