Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съдбата на тези хора ще се промени в коридора на затъмненията до 8 ноември 2022 г.

31 октомври 2022, 20:33 часа

Много сложно слънчево затъмнение във втори градус на Скорпион се присъедини към новолуние на 25 октомври. Това явление отвори коридор, който ще завърши на 8 ноември с лунно затъмнение.

3 зодии, които трябва да внимават през НОЕМВРИ 2022 г.

Кой ще бъде засегнат от това съдбовно затъмнение?

Особено чувствителни към вибрациите на небесните тела в близко бъдеще ще бъдат хората, които са родени от 10 до 25 януари, от 9 до 25 април, от 12 до 28 юли, от 13 до 28 октомври. Напрегнатите аспекти на Слънцето, Луната, Плутон и Сатурн ще им влияят преди всичко.

Ще ги усетят много силно през следващите две седмици и впоследствие може да се забави, ако не се предприемат важни стъпки. От какво ви съветва Космосът да се въздържате? На първо място, емоционалният фон. Затъмнението трябва да преминете спокойно, уравновесено, да не се поддавате на провокации, да следите емоционалното си състояние, съветват експертите.

Както отбелязват експертите, през периода на коридора на затъмнението не можете да вземете пари назаем дори от роднини - това е най-важната препоръка на Космоса. Не само тези две седмици, но и в бъдеще. Защото последствията могат да бъдат много тъжни: няма да има достатъчно ресурси, сила, енергия за затваряне на тези задължения. Не се поддавайте на изкушението, няма да има изключение. Парите назаем са най-лошата идея.

Зодиите, които ще сбъднат мечтите си през ноември

На какво да обърнете внимание и как да коригирате негатива?

На първо място трябва да засилите силата на волята си, да се захванете с неща, които можете да правите, ако сте обещали нещо, непременно го изпълнете, заключват астропсихолозите.

Коридорът на затъмненията по оста Скорпион-Телец, който беше открит от слънчево затъмнение в Скорпион на 25 октомври, се нарича от астролозите „тъмният час преди зазоряване“. Това е решаващ момент, след който много жители на Земята ще започнат пътя на трансформацията. Отбелязва се, че жените ще бъдат особено уязвими. Важно е да разберете, че емоционалните бури, сълзите и конфликтите не се случват случайно. И не правете грешки. Не се поддавайте на емоциите, а се стремете да запазите спокойствие и да взимате премерени решения.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес