Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сексът по график убива мъжкото либидо

23 май 2012, 13:29 часа

Сексът по график има ужасно въздействие върху сексуалния живот на мъжете, казват учени, според които опитите за зачеване в "плодородните" дни са безсмислени.

Гинеколозите често препоръчват на двойките, които искат да имат деца, да правят секс по време на овулация. Нови изследвания сочат, че е по-добре да смените стратегията, предаде БГНЕС. В противен случай рискувате мъжете да загубят част от половата си мощ.

В проучването участват 400 представители на силния пол, които били подложени на редица психологически и физически тестове. Британските изследователи заключили, че сексът по график може да доведе дори до импотентност. И този риск е доказан с цифри – четири от десет мъже, които правили секс по специално изготвена програма по дни и часове в продължение на шест месеца, станали импотентни.

Едва ли и на жените им е особено приятно да правят секс по график, така че изводът се оказва доста простичък – отдавайте се на еротични изпълнения, когато ви се прииска и забравете за календара. Спазваме достатъчно много крайни срокове и задължения в ежедневието, че да ги вкарваме и в леглото. Свободата в спалнята ще ви помогне за постигането на душевно равновесие и спокойствие, което е ключово, когато се опитвате да създадете дете.

Редактор: Десислава Симова

 

Валентин Стоев
Валентин Стоев Отговорен редактор
Новините днес