Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Секс кукла не издържа заради поривите на нетърпеливи мераклии

29 септември 2017, 11:30 часа

Секс кукла беше толкова тежко увредена от нетърпеливи мъже, че се счупи, преди някой да успее да я използва съобщи Mirror.

Не сме напълно сигурни какво се е случило със "Саманта". Но собственикът й се оплаква, че роботът, който струва 3000 паунда, е останал "силно оплескан", след като бил изложен на техническо изложение.

Разработилият я Серги Сантос от Барселона, Испания, казва, че посетителите на фестивала Arts Electronica в Линц са се отнасяли към "интелигентната" кукла за секс "като варвари" и добави, че два от нейните пръсти са били разбити в мелето от мераклии.

„Хората се трупаха да опипват гърдите на Саманта, краката и ръцете“, каза Сантос. „ Два пръста бяха счупени, тя беше силно замърсена.“

Той добави, че роботът трябва да бъде изпратен обратно с колет до Барселона за ремонт и почистване, след като остана толкова мръсен и счупен от безкрайното мъжко внимание. Но допълни: "Саманта може да издържи много, тя ще оцелее". Саманта е кукла, която реагира интелигентно на докосване, разговор и "пъшкане". Налице е нарастващо търсене на такива продукти, предаде БГНЕС.

Мнозина смятат, че куклите ще се окажат инструмент за добро. Други ги определят като признак за край на човечеството.

Дейвид Леви, автор на "Любов и секс с роботи", пише: "Секс роботите от тази настъпваща вълна ще имат човешки вид и размер, ще имат гениталии като човешките и ще позволяват полов акт според сексуалната ориентация и вкуса на собственика им."

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес