Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сбогом, ретрограден Меркурий! Какво да очакват зодиите през следващите 3 месеца

20 септември 2023, 07:15 часа

Експертът Алина Кузмийчук прогнозира положителни промени за представителите на астрологичния кръг, чиято съдба е особено повлияна от променливата планета.

Периодът на ретрограден Меркурий, който започна на 23 август, завърши на 15 септември като позволи на представителите на зодиакалния кръг да въздъхнат с облекчение. Проблемите, свързани с обработката на информацията, документооборота, преговорите, договорите и технологиите, с които мнозина се сблъскаха през последните седмици, най-накрая приключиха и ще има значително по-малко пречки за постигане на целите им. Време е да се съберете и да започнете да осъществявате най-смелите си планове!

Девите ще имат особен късмет. Меркурий е планетата на този знак, освен това, след като завърши ретроградния си път, сега преминава през съзвездието Дева. Представителите на знака са известни с това, че обичат реда, контролират всичко и когато нещо не върви по план, изпадат от зоната си на комфорт. Сега тези късметлии ще могат да рационализират всички процеси, да подредят нещата и съответно да постигнат спокойствие. Меркурий ще спре да подлудява чувствителните Деви и всичко ще върви по обичайния им път.

Още: Ретроградният Меркурий е в сферата на влияние на други политически сили (ВИДЕО)

Везните  ще могат да установят комуникация с колеги, подчинени, клиенти и останалата част от обкръжението. Представителите на знака ще могат да изградят положителни отношения с нови познати и да се помирят с любимите хора. Наслаждавайте се, ще откриете чисто общуване, желание честно и открито да обсъдите чувствата си, без страх от неразбиране. Скорпионите ще могат да намалят степента на агресия и също така да подредят нещата със света. Те ще се чувстват уверени в себе си и ще виждат живота като стабилен и надежден.

Стрелците ще имат възможност да пътуват без допълнителни затруднения и извънредни ситуации. Ще бъде по-лесно да организират пътувания, да планират и изпълняват сложни многоетапни маршрути. Взаимодействието с консулства и фирми, свързани с  туризма , ще им хареса. Козирозите от своя страна ще умеят да се съберат и концентрират, за да избегнат грешки в документите и професионалните задачи. Късмет очаква представителите на знака , които са се захванали със строителство.

Водолеите ще преместят планини, ако искат - те ще изпълнят всяко събитие блестящо и като цяло ще покажат безпрецедентна мотивация и ефективност. Звездите ще помогнат особено на работещите в маркетинговия сектор. Що се отнася до Рибите, те винаги живеят добре, независимо как се двжи Меркурий. Тези хора са доста гъвкави и оцеляват добре при всякакви обстоятелства, но са податливи на влияние, трябва да сте по-внимателни по този въпрос.

Овните ще станат истински господари на машините – техниката ще работи перфектно, без прекъсвания и неочаквани повреди. А  Телците ще успеят да подобрят финансовото си положение и да се докажат в  работата.

Още: Ретрограден Меркурий през август 2023 г.: Какви промени в живота да очакват всички зодиакални знаци

За Близнаците идва време за самовглъбяване и самоанализ, те смело ще гледат напред и с лекота ще тръгват към своите идеи и мечти. Раците  ще подобрят комуникацията в  семейството, ще им бъде по-лесно да намерят общ език с роднините, да избягват конфликти, оплаквания и напрегнати ситуации. През втората половина на септември за Лъвовете ще бъде по-лесно да разкрият потенциала си, да насърчават идеи и да реализират планове за кариера.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес