Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Само за ЖЕНИ: 7 признака, че се влюбваш

10 септември 2015, 12:17 часа

1. Приятно ви е просто да си седите и да си мълчите

С хората, които само харесваме, избягваме мълчанието и ще дърдорим само и само да избегнем неловката тишина. С някой, който ни кара да се чувстваме удобно и спокойно, някой, в когото сме почти влюбени, тишината е не само ОК, а приета с радост. Тя носи мир и възможност за мистична връзка между двамата. Ако спокойствието в тишината преобладава, значи се влюбваш.

2. Стискаш му палци да спечели, дори когато играе срещу теб

Здравата връзка се състои от двама души, които са си най-големите фенове един на друг. Макар че състезанието е в човешката природа, въпреки желанието да спечелят, те се радват на победата на партньора си, когато са влюбени.

3. Намираш странностите му за сладки, а не за дразнещи

Сещаш се за странностите на бившия, които те вбесяваха до смърт. – Претенциозен за храната, става рано в неделя и т.н. Ако сега същите неща в новия възлюбен ти се струват сладки, си тежък случвай. Не само не им обръщаш внимание, а и ги приемаш – ти си не само влюбена, ти направо го обожаваш.

4. Чакаш с нетърпение да го представиш на вашите

Обикновено представянето на момчето пред развълнуваната мама, подозрителния татко, по-големия брат, който гледа лошо и мнителната сестра, не е събитие, очаквано с нетърпение. Но ако едва чакаш дългите празници, за да заведеш Господин Прекрасен у дома и изобщо не се притесняваш, значи си влюбена.

5. По цял ден мислиш за него

Колкото и тийнейджърско да ти звучи, мисленето за него по цял ден, е сигурен знак, че е специален. Това, че е обсебил мислите ти положително и изцяло значи, че нямаш търпение да се видите пак.

6. Показваш се пред него без грим

Издокарването се случва, когато имаш нужда да „се продадеш добре“. Когато това се е случило и вече сте отвъд повърхностните впечатления и ако смяташ, че партньорът ти те харесва и дори обича заради самата теб, вече няма нужда да се криеш зад идеалния грим. Без грим и тоалети си си просто ти и това е може би най-истинската любов.

7. Забравяш всичко останало, когато си с него

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес