Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пълнолуние в Телец - какво ни очаква

18 ноември 2021, 19:58 часа

На 19 ноември в 10:57 часа настъпва Пълнолуние в знака на Телеца. 

Лунен календар за 2021 година

През този ден обърнете внимание на темите и въпросите, които ще възникват - те ще изискват особено наблюдение, тъй като ще ви занимават дълго време. 

Възможни са неочаквани откровение, шокиращи поврати на Съдбата. За да се справите с всичко е необходимо много търпение и умение да контролирате емоциите си.

Вероятно ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт  и да се сблъскате с неща, които ще правите за първи път. 

Засега се въздържайте от начинания, не започвайте нови проекти и дела. Избягвайте сериозните разговори, особено ако са свързани с пари.

Отдайте предпочитание на спокойната обстановка, избягвайте шумните компании и струпванията на хора. Не е препоръчителна хирургична намеса, освен ако не е спешна. 

Времето е благоприятно за уреждането на битови въпроси и въвеждането на ред в делата и дома. Изберете рутинните дейности.

Покупката нови мебели, аксесоари за дома - ще са успешни и вещите ще ви служат дълго време. Обърнете внимание на близките ви хора и им дайте своята подкрепа.

През този ден обърнете внимание и на здравето си. Пазете областта на шията, гърлото, гласовите връзки, щитовидната жлеза, сливиците. 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес