Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Птиче гнездо близо до къщата: Какво ни казват знаците?

08 април 2023, 19:44 часа

Често птиците избират необичайни места за гнездене: фасадите на къщите, балкони и покриви. Народните знаци ще разкажат какво означава това.

Дори в мегаполисите природата превзема пространства, което означава, че няма нужда да се изненадвате от близостта на птиците. Те обаче понякога избират не най-често срещаните места за гнездене.

Гнездо на гълъби под покрива, според вярванията, обещава мир и просперитет на цялата къща. Ако птиците са избрали балкона на самотен човек, тогава той скоро ще срещне своята сродна душа. За семейна двойка такъв знак обещава попълване, птиците също могат да прогонят всяка негативност от хората.

Каква ще бъде пролетта през 2023 г.: Народни знаци и прогнози за времето

Ако синигери са дошли на балкона, просперитетът и благополучието няма да избягат от къщата. Смята се, че птиците обещават богатство и просперитет на семейството, до което е изградено гнездото.

Гнездото на врабчетата обещава на самотните хора бърза и просперираща сватба, а на членовете на семейството - стабилен доход и липса на разногласия между близките. Ако птиците се заселят на балкона, тогава недоброжелателите няма да могат да прекрачат прага.

Богатството се символизира от дроздовете, ако решат да свият гнездо до прозорец, на балкон или под билото на покрива. Колкото повече пиленца излюпят, толкова по-розов ще бъде животът на собствениците на къщата.

От незапомнени времена гнездото на лястовици показва, че в къщата живеят почтени и честни хора. Такова гнездо е силен амулет срещу всякакви нещастия. Лястовиците често се заселват в къщи, където скоро ще им сватба. Също така гнездото на птиците обещава бързото изпълнение на съкровените желания.

Защо според народните знаци не можете да държите пари в джоба си?

Не най-приятният квартал са гнездата на гарвани и врани. Птиците често се заселват там, където има натрупване на отрицателна енергия. След като забележите такова гнездо, важно е да разберете, че птиците не са виновни, така че техните гнезда не се докосват. Напротив, когато видите такъв знак, трябва да обърнете внимание на енергията на къщата, да я почистите и да се сдобиете със силни талисмани, за да се предпазите от негативност отвън.

По-редки съседи са славеите. Гнездото им до къщата обещава да се отървете от всякакви проблеми и трудности. Късмет в бизнеса и смърт на манипулаторите. Такъв дар на съдбата не остава без внимание и по всякакъв възможен начин те защитават спокойствието на пойните птици.

Успех в бизнес средата, кариерно израстване и късмет в бизнеса очакват онези, които са станали щастлив съсед на стърчиопашки. Тези птици рядко се заселват близо до къщи, но ако късметът се усмихне, тогава такова гнездо обещава само положителни събития.

Гнездото на сврака предпазва членовете на семейството от клюки и скандали. Знакът казва, че храненето на птици, които са направили гнездо близо до къщата, е късмет в семейните дела, прекратяване на самотата и сбогуване с манипулаторите.

Щъркели, които решават да се установят до човек - истински късмет. Птиците обещават не само допълнение към семейството, но и просперитет, благополучие и добро здраве.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес