Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Продават на търг прочувствено писмо на Одри Хепбърн

07 март 2015, 14:41 часа

Прочувствено писмо, написано от английската актриса Одри Хепбърн до доведената й майка, ще бъде продадено на търг. В него харизматичната красавица разказва за драмата, през която минава по време на развода с втория си съпруг - италианският психиатър Лука Доти. Двамата имат син - Лука.

Писмото е написано през 1981 г. В него британката на 4 страници разказва на доведената си майка Фиделма Хепбърн как се чувства. Актрисата разказва: "Преживявам развод. Всичко е толкова тъжно и изморително. Надявах се да не се стигне дотук, а вече стискам палци всичко да приключи скоро".

Родената в Белгия британка и Лука Доти се запознават през 1969 г. Тринадесет години по-късно двамата се развеждат след серия от изневери.

Писмото, заедно с оригиналния плик, в който е изпратено, ще бъде предложено на търг на 20 март. Той ще бъде организиран от аукционната компания RR Auction.

Минималната цена на ценната хартия е 1000-2000 долара. Въпреки това от RR Auction са убедени, че в крайна сметка някой ще плати повече, разказва independent.ie.

 

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес