Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Признаците, че сте с неподходящ човек

27 май 2021, 23:55 часа

Много хора остават във връзки с неподходящи хора и са готови да положат всички възможни усилия, въпреки че връзката беше обречена на провал от самото начало. Въпреки че краят на такава връзка може да се забави, раздялата все пак ще бъде неизбежна. ...

Не можете да повлияете на това, което не ви е отредено. Трябва да сте готови да се изправите пред истината и да я приемете.

Продължавайте напред и не пропускайте нови възможности.

Колкото по-рано осъзнаете, че губите време в тази връзка, толкова по-лесно ще намерите любовта, която заслужавате. Любовта е сила, която от своя страна не е от полза за всички. Факт е, че любовта на някои хора е толкова силна, че може да ги сломи. Например, човек се оказва в романтична връзка, която очевидно не е добра за него, но чувствата му му пречат да мисли разумно и му се струва, че всичко е наред, докато всички факти сочат обратното.

Не позволявайте на любовта да ви заслепи.

Ако започнете да се срещате с неподходящ човек, признаците на това със сигурност ще присъстват и вашата задача ще бъде да ги разпознаете. Като не им обръщате внимание, вие доброволно се съгласявате с разочарованието в бъдеще. Веднага щом започнете да изпитвате дискомфорт във връзката, ще трябва да разберете дали това е дискомфортът, който трябва да преодолеете, или вашата интуиция ви подсказва, че тази връзка няма да ви донесе нищо добро.

Ето няколко признака, че се срещате с неподходящ човек:

1. Той иска само секс от вас

Той се среща с вас само за секс и дълбоко в себе си го знаете. Той не се интересува особено от теб извън спалнята. Всичко, от което се нуждае от вас, е вашето тяло. Той не се интересува от вашите интереси и мечти. Това става ясно, когато се опитате да започнете сериозен разговор с него. Или свършва, преди да започне, или води до секс. Връзката ви е само физическа, нищо повече.

2. Връзката ви виси на косъм

Имате чувството, че връзката ви е крехка като новородено бебе. Една грешна стъпка и всичко, което е било между вас, ще рухне. Непрекъснато се притеснявате, че по всяко време партньорът ви може да ви напусне.

3. Само тази връзка ви носи щастие

В живота ви практически не е останало нищо освен тази връзка и това ви натъжава. Не трябва да е така. Животът ви не трябва да бъде свързан само с връзките. Не можете да намерите самооценка само чрез връзки. Трябва да имате свои интереси. Ако в живота ви няма нищо друго освен тази връзка, тогава да останете с този човек няма да е напълно правилно за вас.

4. Партньорът ви крие много от вас.

В здравословна и силна връзка партньорите практически нямат тайни един от друг. Ако ви се струва, че партньорът ви крие нещо от вас, тогава най-вероятно е така. Той не иска да споделя определена информация с вас, защото не ви вярва. Той не те уважава и не смята, че заслужаваш да знаеш истината. Връзките винаги трябва да се основават на открита и честна комуникация. Ако партньорът ви не може да ви се отвори, тогава не се нуждаете от такъв род отношения.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес