Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Посрещане на 2023 година на Черния заек: Какво може и какво не може да се прави?

01 януари 2023, 21:11 часа

Всеки може да посрещне успешно Новата 2023 година и да привлече вниманието на новия покровител на Черния заек. Простите знаци и спазването на правилата ще ви позволят да намерите щастие и късмет за предстоящите 12 месеца.

Какво можете да направите в навечерието на 2023 г.?

Важно е да посрещнете годината на Заека в чистота и ред. Новият покровител обича чистотата и комфорта, както и свободните пространства, свободни от натрупване на вещи. Това означава, че все още има време да освободите дома си от ненужни боклуци и купища безполезни вещи.

Според знака ще бъде възможно да се привлече късмет благодарение на гостоприемната маса. Ястията не трябва да са крещящи - Заекът предпочита прости лакомства, но тяхното представяне може да бъде необичайно. Няколко ястия, приготвени специално за трапезата, ще донесат късмет през цялата година.

Късмети за Нова година 2023

Късметът, според знака, ще донесе активност. Не трябва да прекарвате цяла нощ на масата: това време е чудесно за разходки, активен начин на живот и дори пътуване. Вместо традиционен празник след полунощ, можете да отидете в парка и да карате ски, така че по-късно да се отпуснете под красиви фойерверки и да се насладите на горещи билкови отвари.

Друг добър знак е да пожелаете на всички добре дошли на гости. Никой не трябва да остава без добра прощална дума и символичен подарък в новогодишната нощ. Основното нещо е да не давате онези неща, които не са потребни и няма да бъдат полезни по никакъв начин. Практичният символ на годината приветства полезни подаръци.

Късметът ще донесе и нови запознанства. Според новогодишната нощ се случват съдбовни срещи, които могат да бъдат началото на силно приятелство, успешно бизнес сътрудничество, както и щастлив семеен живот.

Пожелания за нова година 2023 за мъж

Знаци-забрани за новогодишната нощ

Невъзможно е да празнувате Нова година в лошо настроение. Годината на заека предполага активност и позитивно отношение. В този ден, плавно преливащ в нощта, трябва предварително да се погрижите за искрената компания, за да не се отегчите и да не се разочаровате от празника.

Нощта на заека не е време за пасивност. Според знака 2023 г. трябва да се посрещне активно. Спускане по хълмове, посещение на ски курорти, танци около уличните коледни елхи и весели танци - всичко това ще бъде ключът към доброто настроение и привличането на щастие през цялата година.

Знакът казва, че Нова година не може да бъде посрещната пестеливо. Това не означава, че трябва да дадете последното. Важно е да не спестявате усмивки, да посрещате гости и да ви пожелаваме цялото щастие през идващата 2023 г.

Не можете да подредите нещата в навечерието на Нова година - все още е актуална добре известната поговорка, че срещата на новата година се отразява през всичките 12 месеца. Тази нощ трябва да премине в добро настроение, в противен случай дребните неприятности и проблеми, дебнещи на неочаквани места, не могат да бъдат избегнати.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес