Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Порция от най-добрите цитати от Самуел Джаксън

31 януари 2021, 17:17 часа

Самюел Джаксън е един от най-добрите актьори в последните години. Почти няма филм с негово участие, който да не се е превърнал в тотален хит. Най-известната му роля си остава тази в "Криминале", а култовите фрази от неговите филми ще бъдат популярни още много години. Ето някои от най-добрите му цитати:

1. „Просто винаги съм знаел, че живея в два свята. Там беше светът на къщата и общността ми, но за да си проправя път в този бял свят, трябваше да модифицирам начина, по който говорех и действах. Трябваше понякога да не осъществявам директен зрителен контакт. " 

2. „Седя си вкъщи и чета книги... Не съм голям купонджия.“ 

3. „Израснах на юг с оръжия навсякъде и никога не застреляхме никого. Стрелбата е за хора, които не са научени на ценността на живота. " 

4. „Чета, гледам телевизия, гледам филми, излизам със семейството. Харесвам дрехите си и имам страхотни коли и ги карам. Но за повечето хора това е като „Това е скучно. Не на клуб? Не купонясвате ли? " 

5. „Имам много повече енергия, отколкото преди.“ 

6. „Когато хората искат да подпиша автограф в ресторант и ям - дори не е нужно да кажа не, просто някак си спирам и ги поглеждам ... „О, добре. Аз ще се върна. " 

7. „Ако имате възможност да използвате гласа си, трябва да го използвате.“ 

8. „Мисля, че най-големите предизвикателства пред франчайзите са поддържането им свежи и вълнуващи, а в повечето случаи се нуждаете от добър лош човек, който непрекъснато да работи това нещо, а понякога и не.“ 

9. „Не разбирам как хората живеят, без да създават.“ 

10. „Доста съм фокусиран върху това, което правя. Мисля, че режисурата е много специфичен талант и аз не съм много добър в това да сглобявам пъзели, което всъщност е филмът. " 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес