Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Подаръците, които ще ви донесат нещастие през 2022 година

17 ноември 2021, 15:45 часа

Изборът на подарък невинаги е лесна задача. С наближаването на празниците започваме да се чудим какво да подарим на любимите си хора. 

Според езотериците правилно подбраният подарък гарантира, че човекът, на когото го подарявате, ще изживее много щастливи мигове през предстоящата година.

Разбира се, трябва да помислите за подарък предварително, за да не се превърне предпразничната подготовка в суматоха.

Според астролозите при избора на подаръци трябва да се спазват прости правила. Например, в годината на Тигъра, ненужните дрънкулки определено няма да донесат нищо добро на притежателя си - дори и красивите предмети, които нямат практическо приложение.

Ето какво още не трябва да се подарява през 2022 година.

Парфюми

През 2022 г. определено не трябва да се подаряват парфюми. Първо, никога не можете да бъдете сигурни, че ще изберете подходящия аромат и второ, символът на годината не харесва подобни подаръци. 

Козметика

За неуспешен избор се считат и всички видове козметични продукти. Като цяло всичко, свързано с личната хигиена, няма да се хареса на Тигъра.

Предмети, свързани с лошите навици на човек

Не трябва да насърчавате подобен начин на живот и да дарявате наргилета, скъп алкохол, пепелници и чаши - всичко това символизира лошите навици на човек.

Фигурки с котки и касички за пари

Не забравяйте кой е повелителят на 2022 година. По-добре е да не го обиждате с подобни сувенири.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес